Pontoppidansvej 7

3000 Helsingør
}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-12

Weekend Vagt

Vagt telefon

23261501

Gas/Fjernvarme

Gas og fjernvarme

Skal du have gas eller fjernvarme – eller er der problemer med det, du har? VVS & Varmeteknik Helsingør ApS påtager sig alle opgaver i forbindelse med gas og fjernvarme.

Mange af vores kunder ønsker at omlægge fra olie- eller gasfyr til fjernvarme. Fjernvarmenettet bliver konstant udbygget, så flere har mulighed for at få fjernvarme i dag.  

VVS & Varmeteknik Helsingør ApS står for entreprisen fra start til slut sammen med kommunen. Det betyder, at du blot skal give os besked om, at du ønsker fjernvarme. Så finder vi ud af resten. Vi tager kommunikationen med din kommune, sørger for udgravning, etablerer stik fra den offentlige vej, og laver de nødvendige installationer.

Hvis du har problemer med din installation, dit fyr eller dit anlæg, så kommer vi også gerne ud og kigger på det. Vi finder fejlen og sørger for reparationen, så alt igen fungerer, som det skal.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi er grundige og omhyggelige, så vi er sikre på at levere et godt stykke arbejde hver gang. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

    VVS & Varmeteknik Helsingør

    Her bor vi