Pontoppidansvej 7

3000 Helsingør
}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-12

Weekend Vagt

Vagt telefon

23261501

VVS

VVS

Vand, varme og afløb! Du tænker måske ikke over betydningen af disse elementer, for det er ting, der bare SKAL fungere. Når der pludselig opstår en vandskade, fyret går ud, eller vaskemaskinen ikke fungerer, så finder man hurtigt ud af, hvor meget det betyder for éns komfort i dagligdagen.

VVS & Varmeteknik Helsingør ApS sørger for, at alt, der har at gøre med vand, varme og afløb, fungerer. Det gælder alle vandrør, håndvaske, afløb, såvel som alle varmeanlæg fra gasfyret, over varmepumpen til centralvarmeanlægget. Vi sørger også for, at ventilations- og klimaanlæg fungerer optimalt.

Vi varetager både nye installationer i forbindelse med nybyggeri og renovering af din bolig. Og så tager vi os også af service, vedligeholdelse og reparationer på dine eksisterende varmeanlæg eller installationer. 

Weekendudkald

Vi kommer også ud, hvis fyret går ud i weekenden eller et vandrør springer. Det er ikke rart at sidde i et iskoldt hus og vente på, at det skal blive mandag. Eller at undvære vand i mere end nogle få timer. Vi har fuld forståelse for, at vores kunder kan have brug for, at vi rykker hurtigt ud, så normaliteten kan genoprettes. Derfor stiller vi os til rådighed for weekendudkald og skadeservice.

Det går selvfølgelig ud over vores egne familier og mulighed for afslapning. Som kompensation for dette har vi en weekendtakst, som lyder på +50 % om lørdagen og +100 % søndag og helligdage. Det forventer vi, at vores kunder har forståelse for.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi er grundige og omhyggelige, så vi er sikre på at levere et godt stykke arbejde hver gang. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

    VVS & Varmeteknik Helsingør

    Her bor vi