Pontoppidansvej 7

3000 Helsingør
}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-12

Weekend Vagt

Vagt telefon

23261501

Badeværelser

Nyt badeværelse?

Skal det gamle badeværelse skiftes ud med et splinternyt og moderne badeværelse? Et nyt badeværelse er ofte et højt ønske, når man har købt en ny bolig. Måske var badeværelset det sidste nye skrig tilbage i 90’erne, men 20-30 års slid er svært at overse. Med et nyt badeværelse kan du opgradere boligen til et tidssvarende udtryk og så det passer til dine behov.

VVS & Varmeteknik Helsingør ApS står gerne for totalrenoveringen af dit badeværelse. Vi har et godt netværk af dygtige murere, tømrere og elektrikere, som vi har arbejdet sammen med i en årrække og kender rigtig godt. Vi har derfor stor erfaring i at få processen til at glide nemt og ubesværet, så dit nye badeværelse hurtigt kan tages i brug. Vi ved desuden, at vi kan stå inde for kvaliteten af det samlede arbejde.

Vores kunder er typisk glade for, at de kun behøver ringe til én håndværker, som så koordinerer med de øvrige. Vi sørger for at holde overblikket, så dine ønsker føres korrekt ud i livet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi er grundige og omhyggelige, så vi er sikre på at levere et godt stykke arbejde hver gang. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

    Kongstedvej 25 4293 Dianalund

    Her bor vi