Pontoppidansvej 7

3000 Helsingør
}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-12

Weekend Vagt

Vagt telefon

23261501

Tagrender

Tagrender

VVS & Varmeteknik Helsingør ApS monterer og udskifter tagrender og skotrender i zink og kobber. Tagrender fuldender taget og leder vandet godt væk. En tagrende er derfor både en praktisk og funktionel foranstaltning, og samtidig en detalje, som gerne skulle passe stilmæssigt til dit tag.

Defekte tagrender kan give fugtskader i dit hus. Derfor er det vigtigt, at dine tagrender er i god stand. Med henblik på de voldsomme regnskyl og storme, vi har oplevet i de senere år, kan du overveje en større størrelse tagrender. Disse kan bedre rumme og aflede vandet, selvom der kommer meget på én gang.   

Valget af tagrende afhænger typisk af husets stil. Zink er det klassiske og elegante valg, som signalerer kvalitet. Kobber er det eksklusive valg, som er meget holdbart og som får en smuk irgrøn farve efterhånden. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om fordele og ulemper ved de forskellige materialer.  

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi er grundige og omhyggelige, så vi er sikre på at levere et godt stykke arbejde hver gang. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

    VVS & Varmeteknik Helsingør

    Her bor vi